Μοιράσου το Άρθρο

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου πήρε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου για την ανακούφιση των προσφύγων της ουκρανικής κρίσης.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ο Δήμος Ζωγράφου έχει κατασκηνώσεις στην περιοχή της Ραφήνας που μπορούν αξιοπρεπεστατα να φιλοξενήσουν οικογένεες προσφύγων από την Ουκρανία.

.

«Ο Δήμος Ζωγράφου από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκε, λόγω και της αδελφοποίησης με την πληγείσα πόλη του Σαρτανά, στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Με τη συγκέντρωση φαρμάκων αλλά και με άλλες ενέργειες προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε τον ουκρανικό λαό που δέχεται μία αδικαιολόγητη εισβολή από τη Ρωσία. Ευχή και επιθυμία όλων μας να μπει τέλος στον πόλεμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επικρατήσει ειρήνη στην συγκεκριμένη περιοχή»

Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας στο MacedoniaNET

.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία των Δημάρχων Ραφήνας-Πικερμίου κύριου Ευάγγελος Μπουρνούς και Ζωγράφου Βασίλη Θωδα. Οι κινήσεις έχουν γίνει και αναμένεται να γίνει αποδεχτεί η πρόταση από τους αρμόδιους φορείς για την διαχείριση και υλοποίηση του εγχειρήματος.

Από MacedoniaNET