Μοιράσου το Άρθρο

Επιχειρηματίας από την Πάτρα Δεν άντεξε και πήρε το νόμο στα χέρια του όταν για δεύτερη φορά Ρομά επιτέθηκαν σε delivery με σκοπό να του αποσπάσουν την παραγγελία και χρήματα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Το σκηνικό έγινε στα Προσφυγικά της Πάτρας, όταν έστησαν παγίδα το delivery με σκοπό να το κλέψουν. Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να πάρει το νόμο στα χέρια του βρίσκοντας και δένοντας έναν από τους δράστες με σκοπό να ομολογήσει πού βρίσκονται τα κλοπιμαία.

.

Το γεγονός έγινε μπροστά στους γείτονες και ηταν τόσο «βίαιο» που έγινε κάποιος από αυτός έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για να συλληφθεί… ο ιδιοκτήτης του καφέ!

.

χαρακτηριστικό είναι ότι η συγκεκριμένη παρέα έχει χτυπήσει δύο φορές τη συγκεκριμένη καφετέρια και ζει μέσα στην παραβατικότητα χτυπώντας τη γειτονιά και άλλες περιοχές

Πρόκειται για άτομα της ίδιας «παρέας» που δύο φορές έχουν «χτυπήσει» καφετέρια που λειτουργεί στην περιοχή και μάλιστα την μία φορά ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να πάρει το νόμο στα χέρια του. Στην κυριολεξία «έδεσε» έναν από τους δράστες προκειμένου να του ομολογήσει… που βρίσκονται τα κλοπιμαία! Το γεγονός έγινε μπροστά στα μάτια άλλων από την ίδια γειτονιά και χαρακτηρίστηκε τόσο «βίαιο» που έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για να συλληφθεί… ο ιδιοκτήτης του καφέ! Τα περιστατικά στην συγκεκριμένη συνοικία είναι αλλεπάλληλα και κάποιοι ήδη μιλούν για «γκέτο»! Εστω και αν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες διαβίωσής τους και τα οικονομικά τους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, υπάρχουν πολλές οικογένειες που ζουν από την «παρανομία»!

Από MacedoniaNET