Μοιράσου το Άρθρο

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου ηταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα» και μιλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

341
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ο πατέρας Στυλιανός ανέλυσε το μέλλον στην περίπτωση που περάσει το καινούργιο νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλλα ζευγάρια. Εκανε λογο ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό.

λέγοντας ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό» με τον Γιάννη Πουλόπουλο να τον ρωτάει τι εννοεί, και τον ιερέα να απαντά: «

«δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

Η γνώμη του  Πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου εχει ιδιαιτερη βαρύτητα καθως ειναι Ψυχίατρος. Ειναι απόφοιτος της Θεολογικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενω εχει πραγματοποίηση μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Rene Descartes και Sorbonne IV στο Παρίσι, απ’ όπου έλαβε και το Master.

.

.

Από MacedoniaNET