Πατέρας θύματος για Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ: «Αν ήθελε θυσία να έμπαινε ο ίδιος στο τρένο»

Μοιράσου το Άρθρο

Ο πατέρας ενος θύματος απο το προσφαρο ατύχημα στα Τέμπη εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε εκπομπή της ΕΡΤ.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet1243
Ποίοι Ευθύνονται για το Ατύχημα στα Τέμπη

Πολλαπλές Επιλογές


Οπως ηταν αναμενόμενο εκτος απο ολους μας οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε σε εκπομπή της ΕΡΤ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (2/2), προκάλεσαν θυμο στον πατέρα ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας.

.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ειχε αναφέρει οτι τα δυστυχήματα αποτελούν θυσίες και πανω σε αυτςς θα βελτιωθεί η χώρα!

 «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Αρης Πορτοσάλτε στην ΕΡΤ

.

Για να ερθει η απαντηση μεσω τις εκπομπης «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (4/3), οταν ο πατέρας του παιδιού που ακόμα αγνοείται ειπε:

.

«Είδα χθες έναν συνάδελφό σας από το κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι θυσία; Τι εννοούσε; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένειά του και ας πήγαιναν στα Τέμπη να καούν αυτοί».

.

.

Σχετικά άρθρα