Μοιράσου το Άρθρο

Ιδιαίτερη προσοχή συνέστησε

Η Ματίνα Παγώνη έδειξε ιδιαίτερο προβληματισμό για των συνωστισμό των γιορτών με ιδιαίτερη έμφαση στιην τάση αγάπης της αλλαγής του χρόνου


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Όπως ανέφερε οι ειδικοι απαγορεύουν δια ροπάλου τα φιλιά για όλες τις ευχές την περίοδο των εορτών ενώ επανέφερε την σύσταση για όλους μας να κάνουμε τεστ.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

«Να κάνουμε το τεστ και να μην φιληθούμε. Το γεγονός ότι θα είμαστε όλοι μαζί είναι το πιο σημαντικό. Αν δεν ανταλλάξουμε φιλιά δεν πειράζει. Είναι δύσκολοι μήνες ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της γρίπης και δυόμισι χρόνια το είχαμε ξεχάσει. Όσοι μπορούν ας σπεύσουν και αυτές τις μέρες να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης γιατί δεν έχει πάει επαρκής αριθμός να εμβολιαστεί. Έχουμε χαλαρώσει και θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν θα βρεθούμε με πολύ κόσμο. Στην Ερμού για παράδειγμα να φοράμε τη μάσκα μας. Έτσι πρέπει θα κυκλοφορήσουμε. Πολύς κόσμος το έχει καταλάβει και έχει ανησυχήσει. Κάθε οικογένεια έχει και ένα περιστατικό και το μεταδίδει ο ένας στον άλλο. Δεν χρειάζεται γιορτινές μέρες να έχουμε άρρωστους στο σπίτι».

Μαρινα Παγώνη – ΕΡΤ TV

.

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για τη γρίπη Η1Ν1 θα πρέπει να το κάνουν»

.

«Σωστά είναι προβληματισμένος ο κόσμος και αυτό σημαίνει ότι θα προσέξει αυτές τις ημέρες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχουν πολλές ιώσεις, το έχουμε δει εδώ και ένα 20ημερο. Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός, καθώς υπάρχει η γρίπη και οι υπόλοιπες ιώσεις του αναπνευστικού. Ειδικά ο συγκυτιακός αναπνευστικός ιός που χτυπά τα μικρά παιδιά. Οι εικόνες στα παιδιατρικά νοσοκομεία και στα ιατρεία των παιδιάτρων είναι ενδεικτικές. Τα παιδιά νοσούν και μεταδίδουν στους μεγαλύτερους. Αυτές τις ημέρες χρειάζεται προσοχή και να φοράμε μάσκα».

Ματίνα Παγώνη – ΕΡΤ TV

.

.

Από MacedoniaNET