Μοιράσου το Άρθρο

Άλλο ένα γεγονός που σοκάρει συνέβη σήμερα το πρωί στην περιοχή της Ομόνοιας όταν ένας άνδρας προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα και στην συνέχεια να την ρίξει από μπαλκόνι!


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

1200
Πρέπει να Υπάρχει - Πανεπιστημιακή Αστυνομία;

Η δημοσκόπηση έληξε!

.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικότητα το lawandorder, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 51 ετών με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος στην αρχή προσπάθησε να βιάσει μία γυναίκα και εν συνεχεία προσπάθησε να την πετάξει από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου από το ξενοδοχείο που διέμενε στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια.

.

Την δύσκολη αυτή κατάσταση φέραν εις πέρας αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περνούσαν από το σημείο όταν διαπίστωσαν πως πλήθος κόσμου παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα κοιτώντας φοβισμένο προς τον ουρανό γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει «θα με πετάξει κάτω».

.

Άμεσα ένας αστυφύλακας ανέβηκε τρέχοντας στο δωμάτιο 402 και ζήτησε από έναν υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα.Εκεί ο άνδρας της ΔΙ.ΑΣ αντίκρισε τον άνδρα με κατεβασμένο παντελόνι, να κρατάει από τα γόνατα την γυναίκα που ήταν γυμνή από την μέση και κάτω.

.

Με αυτοθυσία ο αστυνομικός έτρεξε προς το μέρος της και την τράβηξε στο εσωτερικό του δωματίου, ενώ μαζί με έναν συνάδελφό του της ΔΙ.ΑΣ ο αστυφύλακας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άνδρα ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

.

Όταν η γυναίκα κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνώριζε τον άνδρα και τον είχε επισκεφθεί για να πιουν καφέ.

.

Στη συνέχεια, ανέφερε η γυναίκα, εκείνος κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να την βιάσει. Εκείνη έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε πως θα την πετάξει στο κενό.

.

Ο δράστης με τα αρχικά B.K οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Ομονοίας.

.

Η γυναίκα ευχαρίστησε τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, καθώς αν δεν περνούσαν από το σημείο την επίμαχη στιγμή, θεωρεί πως ο άνδρας θα την έριχνε από τον 4ο όροφο..

.

Πηγη lawandorder.gr

.

Από MacedoniaNET