Μοιράσου το Άρθρο

Ξεκάθαρο ΟΧΙ από τους Χιώτες. «Ο Υπουργός έλαβε το πιο ξεκάθαρο «όχι» από συντοπίτες του». Οι Χιώτες, έχοντας διαμηνύσει την αντίθεσή τους στην κλειστή δομή που θέλει να κατασκευάσει ο κος Μηταράκης στο Θόλος.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Το πιο ξεκάθαρο «όχι» στις απάνθρωπες και αδιέξοδες πολιτικές, που μετατρέπουν τα νησιά και τη χώρα σε φυλακή δεκάδων χιλιάδων ψυχών και «κροκόδειλο» για λογαριασμό της Ευρώπης, το έλαβε από τους συντοπίτες του ο κύριος Υπουργός. Ελπίζουμε να είναι το έναυσμα για να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα της χώρας και η τήρηση των αρχών του διεθνούς δικαίου δεν συνάδουν με πολιτική αλά Όρμπαν και Σαλβίνι. Οι φαραωνικές και οργουελικές φυλακές που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, από κοινού με την κα Ursula von der Leyen και τον κο Μ. Σχοινά, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συλλογική συνείδηση του λαού μας.

.

.

Η Ε.Γ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τον χιώτικο λαό, τους συναδέλφους μας που για ακόμη μια φορά έδωσαν τη μάχη με ετοιμότητα, αποφασιστικότητα, οργάνωση και ενότητα.

.

.

Διάλεξαν ημέρα αργίας, ημέρα γιορτής. Κερδίσαμε μια ακόμη μάχη ενάντια στη κυβέρνηση, τον Υπουργό Μετανάστευσης, τους υποστηρικτές τους, που παρά την σθεναρή και σταθερή άρνηση των Χιωτών, εμμένουν στο να περάσει δια πυρός και σιδήρου η πολιτική της ΕΕ, ο εγκλωβισμός των προσφύγων και των μεταναστών στα νησιά μας. Πολιτική, την οποία προχώρησαν με συμφωνίες και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

.

.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης μας, όλους τους φορείς, όλους τους κατοίκους να είμαστε σε ετοιμότητα, να είμαστε σε επαγρύπνηση! Μόνο με τη δική μας δράση και αγώνα μπορούμε να τους σταματήσουμε, το δείχνει η ίδια η ζωή. Δεν εφησυχάζουμε !

.

Δεν θα περάσει. Όλοι στον αγώνα που συνεχίζεται!

.

.

Η Ναυτική Εταιρεία Αεινάυτης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την εκφόρτωση των μηχανημάτων της αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή δομής στην περιοχή του Θόλους:

.

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα μηχανήματα έργου που ευρίσκονται φορτωμένα επί του πλοίου μας  Φ/Γ-Ο/Γ «ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ» στο σημερινό του (07/01) δρομολόγιο από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΛΗΜΝΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΧΙΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ και προοριζόταν για εκφόρτωση στον λιμένα Χίου η Μεστών  δεν θα εκφορτωθούν στην Χίο η Μεστά αλλά στον λιμένα Πειραιά από όπου κει φορτώθηκαν.

.

Πηγή

Από MacedoniaNET