Μοιράσου το Άρθρο

Riviera Tower Είναι το όνομα του πρώτου ουρανοξύστης στην Ελλάδα και θα αποτελέσει το υψηλότερο κτίριο στην χώρα μας .Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή πρωινή ενημέρωση του Σκάι.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

76
Πως βρίσκετε τις τιμές των καλοκαιρινών προορισμών στην Χώρα μας

Η δημοσκόπηση έληξε!

,

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει γίνει από το αρχιτεκτονικό γραφείο των «Foster+Partners» με συνεργασία με το «Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη Α.Ε.». Οι στατικές και Η/Μ μελέτες έχουν εκπονηθεί από την Buro Happold με έδρα το Λονδίνο, με συνεπικουρία τοπικών συνεργατών, της «DETA CONSULTING ENGINEERS» για τα στατικά και της «ΤΕΚΕΜ Α.Ε.» για τα ηλεκτρομηχανολογικά. Ενω ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος χώρου έχει εκπονηθεί από την εταιρεία «DOXIADIS PLUS».

.

«Το ακριβές ύψος της άδειας του ουρανοξύστη στο Ελληνικό είναι 198,85 μέτρα και όχι 192 που είπα εκ παραδρομής το πρωί. Καλορίζικος»

Υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης tweet

.

Στην διαδικασία αυτή συμμετείχαν πολλες υπηρεσίες οπως, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Ανάπτυξης, το Γραφείο Ελληνικού, η Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων (ΔΑΟΚΑ), το ΚΕΣΑ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Γενική Γραμματεία Υποδομών, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η ΔΕΔΔΗΕ.

.

.

Από MacedoniaNET