Μοιράσου το Άρθρο

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής πέθανε μόλις στα 21 ετη μετά από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Στο γήπεδο δεν υπήρχε απινιδωτή ή ασθενοφόρο.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Θρήνος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο . Ο παίκτης της Ηλιούπολης Αλέξανδρος Λάμπης κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα και λίγο αργότερα κατέληξε.

.

Ο παίκτης κατέρρευσε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης πριν το πέμπτο λεπτό του αγώνα καθώς πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Δεν υπήρχε προφανής λόγος. Έγινε προσωρινή ανάνηψη με απινιδωτή αλλά ο τοίχος ποδοσφαιριστής κατέληξε αμέσως μετά την με την φορά του στο νοσοκομείο.

.

«Σήμερα θρηνούμε για τον δικό μας Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λάμπη, ένα δικό μας παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς. Την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έπαιζε ποδόσφαιρο όπως έκανε από μικρός στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και συνέχισε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ηλιούπολης. Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Αλέξανδρου».

Ανακοίνωση Απόλλωνα Σμύρνης ομάδα που είχε ξεκινήσει την καριέρα του .

Από MacedoniaNET