Μοιράσου το Άρθρο

Στα 83 έτη, Έφυγε από τη ζωή μία αγαπημένη ηθοποιός η Ντίνα Κώνστα. Με μεγάλη σταδιοδρομία στην τηλεόραση και στο θέατρο αφήνοντας πάντα μία γλυκιά γεύση στους θεατές.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Την είδηση την πληροφορηθήκαμε από τον Σπύρο μπιμπίλα με μία ανάρτηση που έκανες στο προσωπικό του προφίλ του facebook .

.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

.

Η Ντίνα Κώνστα, Είχε γεννηθεί στη Σάμο 31 Δεκεμβρίου 1938. Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Κωστή Μιχαηλίδη ενώ την εποχή που σπουδάζει εργαζόταν όπως είχε πει σε μία εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της.Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στην ελεύθερη σκηνή το 1965.

.

Είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές στο θέατρο αλλά οι περισσότεροι από μας την θυμόμαστε από την χαρακτηριστική της ερμηνεία ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά δύο ξένοι .

.

Από MacedoniaNET