Μοιράσου το Άρθρο

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται να έχει ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας, με τα δεδομένα που έως τωρα οποία προκύπτουν από το υπουργείο Υποδομών και μεταφορών.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ετσι ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας που επεξεργάζεται το Υπουργείο στο πλαίσιο του Εθνικού στρατηγικού σχεδίου για την οδική ασφάλεια για την περίοδο 2021-2030, δείχνει ότι αλλάζουν όλα ως προς τα πρόστιμα και τις ποινές.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Οι ποινές στον νέο ΚΟΚ δεν θα έχουν «τυφλό, τιμωρητικό χαρακτήρα. Θα έχουν στόχο, την συμμόρφωση των οδηγών,», ανέφερε πρόσφατα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και συνέχισε ότι, «οι ποινές θα είναι δίκαιες και θα αντιστοιχούν στη σοβαρότητα κι επικινδυνότητα της κάθε παράβασης.»

.

Ο υπουργός εχει διαμηνύσει πρόσφατα ότι στόχος είναι οι ποινές να είναι αυστηρότερες για παραβάσεις που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό ατύχημα, όπως η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, η υπερβολική ταχύτητα, η αντικανονική προσπέραση, ή η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κ.λπ.

.

Καιι όλα αυτά τα διαχειρίζονται από ένα τελείως καινούργιο κέντρο διαχείρισης παραβάσεων, το οποίο θα είναι αυτοματοποιημένο και συνδεδεμένο με μία γιγάντια βάση δεδομένων σχετικά με τον παραβάτη και της παράβασης.

.

Από MacedoniaNET