Μοιράσου το Άρθρο

Συνέντευξη έδωσε ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN και Κριστιάν Αμανπούρ (Christiane Amanpour). Ο πρωθυπουργός έδωσε ξεκάθαρα μηνύματα μέσα σε αυτό ότι δεν μπορεί και δεν θα επιβληθεί lockdown. Επιπλέον εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η πολιτική η οποία ασκείται στον τομέα των εμβολιασμών θα τον δικαιώσει ακολουθώντας τη διαδικασία που ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα.

«Σύμφωνα με το Σύνταγμα μας πρεπει να λαμβάνουμε μέτρα με τρόπο προοδευτικό και φυσικά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι το τελικό μετρό που μπορούμε να πάρουμε.»

Κυριάκος Μητσοτάκης – 2:24 στο βίντεο

Ακολούθησε το MacedoniaNET στο Instagram και YouTube

Ο πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου αναφέρθηκε και στις διαδηλώσεις οι οποίες γίνονται ανά τον κόσμο και αν υπάρχει κάποιου είδους αντίδραση από τον Ελληνικού λαό.
Βέβαια πριν λίγες μέρες χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη , με τον κοσμο ν διαδηλώνει.

«Είχαμε πολύ περιορισμένες διαμαρτυρίες Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι»

Κυριάκος Μητσοτάκης – 5:05 βίντεο

Επιπλέον ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Ποντίφικα Πάπα Φραγκίσκου. Αλλά και στην στάση που κρατάει η Ελλάδα όσον αφορά το μεταναστευτικό.

«Πρέπει να σταματήσουμε την διακίνηση των ανθρώπων σε αυτές τις φρικιαστικές συνθήκες, Ο μόνος τρόπος να το κάνουμε είναι να ανοίξουμε νόμιμες οδού σε αυτούς τους ανθρώπους»

Κυριάκος Μητσοτάκης – 11:31 στο βίντεο

Από MacedoniaNET