Μοιράσου το Άρθρο

Δέκα χρόνια μετά η πτήση MH370 των Malaysia Airlines η κατάληξη της πτήσης παραμένει μυστήριο με τους αξιωματούχους να μην έχουνε δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις καθώς και οι ίδιοι βρίσκονται ακόμα σε αδιέξοδο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

387
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ηταν 8 Μαρτίου του 2014 όταν απογειώθηκε η πτήση ΜΗ370 της εταιρίας Malaysia Airlines Flight. Το αεροσκάφος ένα από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν Boeing 777-200ER εκτελούσε μια πορεία ρουτίνας, από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο.

Υπάρχουν πολλοί που αναφέρουν ότι ξέρουν ξεκάθαρα τι έχει γίνει καθώς στο αεροσκάφος στη λίστα των επιβατών υπήρχανε 10 κινέζοι επιστήμονες και αυτό κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον. Παράλληλα το εν λόγω αεροσκάφος έχει πάρα πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μετέφερε κάτι στην κίνα ιδιαίτερα μεγάλο που ίσως δεν θα έπρεπε να φτάσει στην Κίνα.

«Η εξαφάνιση του MH370 στον πλανήτη που περιβάλλεται από δορυφόρους, του μεταλλικού κυλίνδρου, μήκους 64 μέτρων, που ήταν γεμάτος με καλώδια, αισθητήρες και πομπούς»

Corriere de la serra

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 227 επιβάτες από 15 χώρες ενώ συνολικά είχε 12 μέλη πληρώματος. Η τελευταία επικοινωνία του πληρώματος με το κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας ηταν 38 λεπτά μετά την απογείωση. Εκείνη την στιγμή το αεροσκάφος βρισκόταν επάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Από MacedoniaNET