Μοιράσου το Άρθρο

Πριν από εννιά χρόνια, η Σάρα Σαντς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν καταδικασθέντα παιδόφιλο.Ο άνδρας που θεωρούσε φίλο της είχε συλληφθεί και κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση στους γιους της.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Όλα τελείωσαν μια φθινοπωρινή νύχτα του 2014, η Σαρα Σαντς άφησε τη μεζονέτα της στο ανατολικό Λονδίνο με μια κουκούλα τραβηγμένη πάνω από το κεφάλι της, οπλισμένη με ένα μαχαίρι. Περπάτησε σε μια γειτονική πολυκατοικία, στο σπίτι ενός ηλικιωμένου. Μόλις έφτασε εκεί, μαχαίρωσε οκτώ φορές τον Μάικλ Πλίστεντ.

Ο Πλίστεντ ήταν 77 και ηταν ηδη καταδικασμένος παιδόφιλος. Εκείνη την εποχή, αντιμετώπιζε παραλληλα και αλλες κατηγορίες. Κατηγορήθηκε για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος νεαρών αγοριών στο κτήμα, στο Σίλβερταουν, όπου διέμενε. Νομικά, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα ονόματα αυτών των αγοριών δεν μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Αυτός είναι ένας ευγενικός τρόπος για να πει κανείς ότι ήμουν χάλια. Είχα πάρει τον νόμο στα χέρια μου, αλλά δεν ήξερα σχεδόν καθόλου τι έκανα. Τις πρώτες μέρες έκλαιγα διαρκώς. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα αφαιρέσει μια ζωή. Μετά από αυτό, εξαφανίστηκα σε μια μαύρη τρύπα».

Εγώ θα έκανα ό,τι έκανες εσύ

Ο Μάικλ Πλίστεντ ήταν κάποτε γνωστός ως Ρόμπιν Μουλτ και είχε 24 καταδίκες για σεξουαλικά αδικήματα σε διάστημα τριών δεκαετιών. Τόσο η αστυνομία όσο και το τοπικό συμβούλιο -που τον φιλοξενούσε- δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν για το μητρώο του.

Οι γιοι της Σάρα παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους να παραμείνουν ανώνυμοι ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης για να υποστηρίξουν το έργο της μητέρας τους. Οκτώ χρόνια μετά και αφού η Σάρα Σαντς αποφυλακίστηκε, παραχώρησαν συνέντευξη για όσα βίωσαν. «Είμαστε περήφανοι για τη μητέρας μας, προστάτεψε εμάς και άλλα παιδιά».

Μια καινούρια αρχή

Ύστερα από την αποφυλάκιση της, η Σάρα ζει σε μια αριστοκρατική πόλη στην ακτή του Έσσεξ, σε ένα μικρό διαμέρισμα δίπλα στη θάλασσα. Στάθηκε τυχερή γιατί όπως λέει βοηθήθηκε με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της. Όταν αποφυλακίστηκε, το 2018, της παραχωρήθηκε στέγη έκτακτης ανάγκης.

.

πηγή: dailymail, BBC

Από MacedoniaNET