Μοιράσου το Άρθρο

Τα πράγματα στη θέση τους προσπαθεί να βάλει ο σύζυγος της Εύης Ανδρεαδάκη που σκοτώθηκε στο τροχαίο ατύχημα στη Λιβύη καθώς βλέπει ότι υπάρχουν ελλείψεις στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην μοιραία Ελληνική αποστολή.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

787
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Ο σύζυγος της επισμηναγού Εύης Ανδρεαδάκη συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό mega καθώς αποκάλυψε ότι στην αποστολή υπήρξε ελλιπής ενημέρωση ενώ ανέφερε πως υποχρέωσαν την γυναίκα του να πάει και δεν προσφέρθηκε εθελοντικά .

«Της φάνηκε περίεργο που προσγειώθηκαν αλλού γι΄ αλλού. Εγώ ήξερα από την Εύη, την Πέμπτη που την ενημέρωσαν, που ήταν στη Σχολή η Εύη όταν την ενημέρωσαν και επειδή είχε γραφτεί ότι πήγε η ίδια εθελοντικά. Το λέω κατηγορηματικά ότι η Εύη δεν πήγε εθελοντικά εκεί πέρα. Τους υποχρέωσαν, τους έβαλαν σε μία λίστα από την Υπηρεσία και την έθεσαν σε δίωρη αναμονή από την Πέμπτη. Η Εύη περνούσε σχολείο στα ελικόπτερα στον Μαραθώνα, και εκεί την ενημέρωσαν ότι είναι σε δίωρη αναμονή για να φύγει για τη Λιβύη. Δεν μπήκε εθελοντικά, το λέω κατηγορηματικά. Εάν βγει κάποιος από το ΓΕΑ και πει ότι μπήκε εθελοντικά, εγώ έχω και το όνομα αυτού που την έβαλε στη λίστα. Την πήραν 8 τηλέφωνα να της πουν ότι είναι σε 2ωρη αναμονή, τους απάντησε κάποια στιγμή και εκεί βρήκε 8 τηλεφωνήματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τον πήρε τηλέφωνο και της είπε: “Εύη είσαι σε δίωρη αναμονή για Λιβύη” και της το έκλεισε».

Από MacedoniaNET