Μοιράσου το Άρθρο

Ασταμάτητες είναι οι αντιδράσεις για την τρανς κολυμβήτρια Λια Τόμας από τις συναθλήτριές της, Η υπεροχή της στα αθλήματα υπεροχής εξαιτίας των ανδρικών γονιδίων και του σωματότυπου της την βοηθάει εμπράκτως στο να κερδίζει.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

1200
Πρέπει να Υπάρχει - Πανεπιστημιακή Αστυνομία;

Η δημοσκόπηση έληξε!

.

Η Thomas αγωνίστηκε στην ομάδα ανδρών της Πενσυλβάνια για τρία χρόνια πριν από την αλλαγή φύλου και τη μετάβαση στην ομάδα των γυναικών, κάνοντας πολλαπλά ρεκόρ. Η συμμετοχή της έχει έρθει υπό εξέταση, από αρκετούς συμπαίκτες της στην Πενσυλβάνια.

.

.

Πρόσφατα η Ρίλει Γκέινς Μπάρκερ, πρωταθλήτρια κολύμβησης με το πανεπιστήμιο του Κεντάκι, εθιξε το θέμα και μίλησε στο FOX. Η ίδια εξέφρασε παράπονα διότι ανάγκαζαν εκείνη και άλλες κολυμβήτριες να αλλάζουν στα ίδια αποδυτύρια με την Τόμας.

.

«Δεν ήταν κάτι για το οποίο μας είχαν προειδοποιήσει, κάτι που νομίζω ότι δεν ήταν δίκαιο από πολλές απόψεις, το να αλλάξουμε σε αποδυτήρια με κάποιον που έχει διαφορετικά μέλη από εμάς.

Επομένως, όχι μόνο αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε εναντίον ενός άνδρα, αλλά αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε στα αποδυτήρια με έναν άνδρα. Καθόμαστε εκεί χωρίς να ξέρουμε καν σε ποιον να μιλήσουμε, σε ποιον να παραπονεθούμε για αυτό που έγινε».

.

Πρόσφατα η Τόμας Μπήκε στις υποψηφιότητες για τη Γυναίκα της Χρονιάς του NCAA για την περίοδο 2021-2022 . Υπάρχουν μόνο 577 υποψήφιοι από σχεδόν 223.000 γυναίκες φοιτητές-αθλητές στο NCAA.

.

.

Οι δικαιούχοι των βραβείων υποτίθεται ότι είναι «θηλυκές φοιτητές-αθλητές που διακρίνονται στην κοινότητά τους, στον αθλητισμό και στα μαθηματα τους σε όλη την πορεία τους στο κολέγιο.

Η Κεντάκι ανέφερε σχετικά «Είναι ένα ακόμη χαστούκι για τις γυναίκες».

.

«Έχουμε να κάνουμε με κάτι που είναι εντελώς εκτός ελέγχου όταν αγωνιζόμαστε με βιολογικούς άνδρες. Έχει διαφορετική ικανότητα πνευμόνων, ύψος, επίπεδα τεστοστερόνης. Είναι εντελώς άδικο και είναι θέμα ισότητας»

.

.

Από MacedoniaNET