Μοιράσου το Άρθρο

Μια 44χρονη γυναίκα καθώς διέσχιζε τον δρόμο κρατώντας από το χέρι το μικρό της αγοράκι ξαφνικά κατέρρευσε.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

189
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη από το περίεργο γεγονός που συνέβη την Μ. Τετάρτη. Οι διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί έλα και σπευσαν για βοήθεια, δεν κατάφεραν να σώσουν την γυναίκα.

Όπως ανάφερει το neaktiti, όλα έγιναν ξαφνικά όταν η 44χρονη έφτασε στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Κορνάρου. Με το ένα χέρι κρατούσε το αγοράκι της ενώ με το άλλο το κινητό  και μιλούσε με μια θεία της. Στο γεγονός η συγγενής απόρησε με την διακοπή στην συνομιλία και καλούσε την 44χρονη Παναγιώτα να απαντήσει αλλά μάταια. 

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο «Star», επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι « Η σαραντατετράχρονη περνούσε τον δρόμο κρατώντας το γιο της από το χέρι και το παιδάκι “Έμεινε” φώναζοντας “Μαμά, μαμά!”»

«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του. Ήταν πολύ σοκαρισμένο… δε μιλούσε… δεν έκλαιγε, αλλά ήταν βουρκωμένο. Ο αστυνομικός παρέμενε μαζί μας. Είχε το κινητό της μητέρας, αλλά ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της. Περίμενε να χτυπήσει μήπως κάποιοι πάρουν για να μάθουν τα στοιχεία της γυναίκας και του παιδιού… Ύστερα από περίπου 1 με 1,5 ώρα ήρθε στο καφέ ο θείος του παιδιού. Ήταν ο αδελφός της γυναίκας… Έφυγαν όλοι μαζί. Το παιδί, ο θείος και ο αστυνομικός», είπε η μία εργαζόμενη στο neakriti.gr. Αυτόπτης μάρτυρας στο neakriti.gr.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *