Μοιράσου το Άρθρο

Η Άννα Κορακάκη μας έκανε πάλι περήφανους σαν χώρα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρίο στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

Στην Βραζιλία και στο Ριο Ντε Τζανέιρο, η Άννα Κορακάκη έχει γράψει ιστορία με τα πιο λαμπρά γράμματα. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την μεγάλη διπλή επιτυχία που είχε στους ολυμπιακούς αγώνες και φετος ήρθε ακόμα ένα μετάλλιο στο ιδιο σκοπευτήριο

.

Η Άννα Κορακάκη , φρόντισε πάλι να μας κάνει περήφανους αυτή τη φορά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Ρίο ντε Τζανέιρο στα 10 m αεροβόλο πιστόλι.

.

Η Άννα Κορακάκη μονομάχησε με τη Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς. Οι δύο αθλήτριες συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία και Ισοβάθμισαν.Αποτέλεσμα είναι να ξεκινήσει μια μονομαχία, βολή – βολή ανάμεσά τους, με την Ζοράνα Αρούνοβιτς να είναι πιο εύστοχη και να παίρνει το χρυσό. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Καμίλ Γεντρεζέφσι.

.

Όπως και ίδια ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook :

.

Ασημένιο μετάλλιο σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρίο Ντε Τζανέιρο!!!
Νιώθω πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που κατάφερα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο τόσο σύντομα μετά την ανάρρωσή μου από τον κορονοϊό, που η αλήθεια είναι, με ταλαιπωρεί ακόμα.

Υ.γ: Το σημερινό είναι ήδη το 4ο μετάλλιο σε Παγκόσμια Κύπελλα για το 2022! 🤩

.

Κεντρική εικόνα facebook Άννα Κορακάκη

Από MacedoniaNET