Μοιράσου το Άρθρο

Έτοιμη η κυβέρνηση να ρίξει βροχή επιδομάτων και pass προς τους πολίτες για την άμεση στήριξη των νοικοκυριών μπροστά στην δύσκολη ανηφόρα της ακριβείας αγαθών και ενέργειας.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ερχεται λοιπόν από το κυβερνητικό επιτελείο το επίδομα των 600 ευρώ μέσω του taxisnet απευθείας το iban του δικαιούχου. Μια δυνατή ένεση στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Ποιοι το δικαιούνται

.

Το επίδομα των 600 ευρώ δικαιούνται οικογένειες, με ή χωρίς ανήλικα τέκνα, που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και προϋποθέσεις.

.

Όλα τα δεδομένα και οι προϋποθέσεις χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης αντλούνται και επιβεβαιώνονται μέσω διαλειτουργικότητας από τις βάσεις δεδομένων που διαχειρίζεται η Α.Α.Δ.Ε, η ΗΔΙΚΑ, το Μητρώο Πολιτών κλπ

.

.

Ποιοι πολίτες δικαιούνται την ετήσια εισοδηματική ενίσχυση:

.

Οι Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι, οικογένειες (σύζυγοι με ή χωρίς ανήλικα τέκνα) συμπεριλαμβανομένων των μονογονεϊκών (ένας εκ των συζύγων και τουλάχιστον ένα παιδί), όπου ένα τουλάχιστον μέλος τους έχει την ιδιότητα α) του Έλληνα πολίτη β) πολίτη της ΕΕ γ) πολίτη κράτους που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο(Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν) και δ) της Ελβετικής Συνομοσπονδίας.

.

Από MacedoniaNET