Μοιράσου το Άρθρο

Άλλον έναν υποστηρικτή βρήκε ο πατέρας Αντώνιος στο πρόσωπο του πατέρα Στυλιανού Καρπάθιου που μίλησε και στήριξε το έργο της κιβωτού του κόσμου καθώς και την στήριξη που είχε δώσει ο π.Αντώνιος σε τόσα παιδιά ωστε να ξεκινήσουν τη ζωή τους.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Μιλώντας στον focus FM και στον στέφανο Δαμιανίδη ο πατέρας Στυλιανός Καρπάθιου ανέφερε και άλλες πτυχές της ιστορίας που επιμελώς ίσως να μην αναφέρονται ανοιχτά στα ρεπορτάζ . Ο ίδιος έκανε λόγο ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε κερδίσει δικαστήριο ώστε να μη δημιουργηθεί προσφυγική δομή δίπλα σε κτίριο της κιβωτού λόγω ότι μπορεί να υπήρχε πρόβλημα με τα παιδιά εξαιτίας της μικρής ηλικίας τους.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο πατέρας Αντώνιος όπως και τα παιδιά δεν είχαν εμβολιαστεί πράγμα που ίσως πήγε σε κάποιες καταστάσεις . Βλέπουμε λοιπόν άλλον έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας να στηρίζει το έργο του πατέρα Αντωνίου και της κιβωτού καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να φτιάξει ένα περιβάλλον αγάπης και ασφάλειας στα παιδιά.

.

@stefanosdamianidis Άστραψε & βρόντηξε ο π. Στ. Καρπαθίου για γνωστό δημοσιογράφο,τον οποίο προειδοποίησε ότι αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί δηλώσεις του χωρίς την άδειά του θα τα πουν στα δικαστήρια.Επιπλέον για μια ακόμα φορά υπερασπίστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη τον #Πατερα_Αντωνιος #κιβωτός_του_κόσμου ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis

.

Από MacedoniaNET