Μοιράσου το Άρθρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης μας παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες ως ο νέος διεκδικητής για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος ειναι και πως βρηκε λιμάνι στον Αριστερό χώρο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

168
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ειναι γεγονός ότι το βίντεο με την υποψηφιότητά του ταραξε τα νερά στην κατα αλλα ήρεμη πολιτικη σκηνή του τόπου. Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να παρουσιάσει μόνος του τον εαυτό του καθώς και την πορεία του απο τα χαμηλά στα ψηλά.

.

«Την επόμενη μέρα της εκλογής μου το 41% τελειώνει»

Με ένα αμφιλεγόμενο προφίλ για την ηγεσία του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και επιθετική πολιτική προσπαθεί να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί της αριστεράς στην χωρα μας.

Ο ιδιος σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου ενω έλαβε μπάτσελορ στα χρηματοοικονομικά από την Επιχειρηματική Σχολή Γουόρτον και στις διεθνείς επιστήμες από το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών.

Υπήρξε εθελοντής στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν που ξταν γερουσιαστής στις Προεδρικές Εκλογές του 2008.

Εχει εργαστει στην Goldman Sachs ενω ειναι πλοιοκτήτης και ιδρυτής της Swift Bulk.

Στην φωτο του άρθρου βλέπουμε ενα ΜR2 Tanker που καινούργιο εχει αξια κοντα ατα 42-45 εκατ. δολάρια., ενω εταχειρισμένο 15 ετών κοντα 21 εκατ. δολάρια.
Το ναυλώνεις spot με περίπου 21.000 δολάρια την ημέρα, με χωρητικότητά μ. Ο. 50.000 DWT.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Σύριζα εχει στην εταιρία του 2 πλοια αυτου του τύπου.

Ξεκίνησε την ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι:

«Θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος επειδή οι ψυχές αυτού του τόπου δικαιούνται την ευκαιρία να παλέψουν τους μηχανισμούς των συμφερόντων – και να τους κερδίσουν. Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά το άτομο αυτό να προέρχεται από την Αριστερά!»

Από MacedoniaNET