Μοιράσου το Άρθρο

Το τμήμα δίωξης ανθρωποκτονιών εδωσες το φως της δημοσιότητας δύο εικόνες οι οποίες βοήθησαν ώστε να φτάσουν στους δύο δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραιβαζ.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

787
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Στις φωτογραφίες που είναι απο καρέ βίντεο φαίνονται ένα φορτηγάκι και στο δεύτερο καρέ μία μηχανή που χρησιμοποιήθηκε από τους εκτελεστές. Στο δεύτερο καρέ διακρίνουμε την μηχανή των προ φυλακισμένων για το φόνο του δημοσιογράφου ενώ στο πρώτο καρέ διακρίνουμε ένα βανάκι που χρησιμοποιείται από εταιρεία καθαρισμού με την οποία έχει σχέση ο ένας από τους δύο προφυλακισμένος για τη δολοφονία.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.comΗ αστυνομία εξέτασε το υλικό από τις κάμερες βλέποντας τον λόγο βανάκι να κινείται εκει και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας. Τα καρέ έχουν τραβηχτεί λίγο πριν η εκτελεστές πάνε στον τόπο του εγκλήματος. Το κλειδί ήταν όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το ενλόγω βανάκι ήταν έξω από το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας.

Στις 14 Μαρτίου 2022 , Από έρευνα υπήρχαν τα κάτωθι στοιχεία. Το λευκό βανάκι «υποστήριξης» ειχε κοινή πορεία με το σκούτερ των δραστών, ενω τα κινητά των υπήρχε «παύση» λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων και εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Παράλληλα το facebook έδωσε αρκετά στοιχεία καθώς μια φωτογραφία ενός από τους συλληφθέντες ανέβηκε 1 h και 20 λεπτά μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου απο έναν 50χρονο που αναφέρεται στην δικογραφία. Εκεί φαίνεται να είναι στο ίδιο μαγαζί με έναν από τους συλληφθέντες.

Πηγή:   thetoc.gr

Από MacedoniaNET