Μοιράσου το Άρθρο

Οι οδηγοί φορτηγών στον Καναδά αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση Τριντό για να μπορούν να διασχίζουν τα σύνορα. Στο πλευρό τους ο επικεφαλής της Τέσλα Έλον Μασκ.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Οι διαδηλωτές είναι δυσαρεστημένοι που η κυβέρνηση του Φιλελεύθερου Κόμματος του Πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντώ έχει επιβάλει εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού COVID-19 για διασυνοριακούς οδηγούς φορτηγών.

.

https://youtu.be/PJNUDl3kKNs

.

.

Μια πρωινή χιονοθύελλα δεν αφαίρεσε από τον ενθουσιασμό της νηοπομπής περισσότερων από 300 φορτηγων που ταξιδεύουν προς το Windsor. Είναι το μέρος των διαδηλώσεων φορτηγών σε ολόκληρη την Καναδά εναντίον της εντολής του εμβολίου του Καναδά για φορτηγατζήδες.

.

.

Τα φορτηγά ήταν εξοπλισμένα με καναδικές σημαίες και πανό με σύνθημα όπως «No Jabs For Jobs» (Όχι εμβόλια για δουλειές ) και «Stop All Mandates» ( Σταματήστε όλες τις Αποφάσεις), με πολλά πολλα αμάξια με χειρόγραφα συνθήματα όπως «Trudeau Yourk For Us» και «Η ελευθερία μου δεν τελειώνει όπου αρχίζει ο φόβος σου».

.

.
Ο δικός μας Πρόεδρος της Βιανέξ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε σχετικά:

.

« Στον Καναδά αψηφώντας τα κρύα οι φορτηγατζήδες έχουν φτάσει τα 50 km ουρά ως διαμαρτυρία για τα φασιστικά μέτρα που έχει επιβάλει κυβέρνηση τους και στο τέλος θα κερδίσουν για όλους μας

εδώ όλα καλά…

έχουμε πιο σοβαρά θέματα το χιόνι τη Γεωργία το φορτωτή και δεν ξέρω γω τι άλλο»


.

Εικόνα Άρθρου :MELISSA TAIT/THE GLOBE AND MAIL

Από MacedoniaNET