Μοιράσου το Άρθρο

Οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την κυβερνητική υπερβολή έχουν συμμετάσχει σε μια καναδική αυτοκινητοπομπή που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες οχήματα που είχαν προορισμό την Οτάβα. Τώρα το κονβόι αλλάζει προορισμό.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ο Μπράιαν Βον Ντ., υπεύθυνος του “Convoy to DC 2022” ανακοίνωσε ότι θα “ενώσουν τις δυνάμεις τους” για να οδηγήσουν από την Καλιφόρνια στην Ουάσινγκτον, προσθέτοντας ότι “η Αμερική είναι η επόμενη”.

.

.

«Καθώς [το καναδικό κομβόι] μετακινήθηκε από τα δυτικά προς τα ανατολικά, [οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες] εισέρχονται σε αυτό το κομβόι και είναι απολύτως μαζικό. Είναι γνωστό παγκοσμίως, είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής», είπε σε ένα ζωντανό βίντεο στο Facebook.

.

Δεκάδες χιλιάδες οχήματα αναφέρθηκε ότι έχουν αναχωρήσει από όλα τα μέρη του Καναδά.

.

.

«Μια ανάρτηση λέει ότι είναι 100.000 έως 5.000. Αυτά δεν είναι σωστά. Κάποιος επινόησε αυτούς τους αριθμούς. Δεν υπάρχει τρόπος να βάλουμε έναν αριθμό για το πόσα ακριβώς φορτηγά των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν πάει εκεί.

.

θα ξεκινήσει από την Καλιφόρνια και θα τελειώσει στην Ουάσινγκτον και θα μείνουμε εκεί, όπως ακριβώς κάνει ο Καναδάς», είπε ο Μπράιαν. «Θα έχετε την κύρια αρτηρία σας … όλοι θα συμμετάσχουν καθώς θα κατεβαίνουν την εθνική οδό προς την Ουάσιγκτον».

.

.

Πρόσθεσε ότι οι ημερομηνίες και οι προγραμματισμένες διαδρομές θα ανακοινωθούν σύντομα σε έναν ιστότοπο και σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η σελίδα GoFundMe θα ανέβει μόνο στη σελίδα τους CONVOY TO DC 2022 στο Facebook.

.

«Τελειώσαμε με τις υποχρεωτικότητες, τελειώσαμε με την κυβέρνηση να μας λέει τι να κάνουμε, θα συνεχίσουμε και θα ακολουθήσουμε όπως ακριβώς και ο υπόλοιπος κόσμος αυτές τις διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων και θα είναι 100% νόμιμες, θα τηρούν το νόμο».

.

Περισσότεροι φορτηγατζήδες στις ΗΠΑ προσχώρησαν στις προσπάθειες διαμαρτυρίας μετά την έναρξη της οργάνωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες από τους δημιουργούς του Freedom Fighter Nation, τη δικηγόρο Λέι Ντούνταςκαι τη νομική και προσωπική βοηθό της Μορίν Στιλ.

.

«Η υπέροχη χώρα μας κινητοποιείται! Οι άνθρωποι που ήταν μουδιασμένοι και εμβρόντητοι για όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια ξυπνούν. Κάνουν κάτι τώρα και εμείς συντονίζουμε και κινούμαστε με έναν σκοπό», δήλωσε η Στιλ στην Epoch Times.

.

Η Στιλ δήλωσε ότι η Αυστραλία κινητοποιεί τώρα τη δική της αυτοκινητοπομπή και ότι δημιουργούνται περισσότερα σημεία συγκέντρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, με χιλιάδες άτομα να παρευρίσκονται σε κάθε ένα από αυτά.

.

«Παίρνουμε πίσω τη χώρα μας. Μην κάνετε κανένα λάθος, εμείς οι πατριώτες και οι λάτρεις της ελευθερίας είμαστε η πλειοψηφία. Το 20-25% που θέλει σοσιαλισμό ή κομμουνισμό αυτό είναι η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή ποιος είναι αριστερός ή ποιος είναι δεξιός, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία αν χάσουμε την ελευθερία μας. Η ελευθερία είναι ένα λάβαρο κάτω από το οποίο μπορούμε όλοι να συσπειρωθούμε. Η ελευθερία τρεμοπαίζει στις φλέβες όλων μας. Ο Θεός να ευλογεί τους Καναδούς αδελφούς και αδελφές μας που μας θυμίζουν ότι είμαστε μαχητές!

Ευχαριστούμε για την ώθηση. Είμαστε ξύπνιοι. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ. Είδα μια ανάρτηση σε μια καναδική ιστοσελίδα που έλεγε “ξυπνήσατε τα κοιμισμένα λιοντάρια”. Λοιπόν, η Αμερική μόλις ξύπνησε από τους Καναδούς γείτονές μας, και μαντέψτε τι; Εγώ ειδοποιώ τον κόσμο. Ξύπνησαν τον δράκο που αναπνέει φωτιά!!»

Μορίν Στιλ.

.

Πηγή

Πηγη εικόνας Darryl Dyck/The Canadian Press

Από MacedoniaNET