Μοιράσου το Άρθρο

Ο Joe binder Μεταβίβασέ τις εξουσίες του προσωρινά στην Kamala Harris. Η αντιπρόεδρος των ηνωμένων πολιτειών πήρε την εξουσία για 85 λεπτά. Ο Λόγος Ήταν ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έπρεπε να υποβληθεί σε κολονοσκόπηση ρουτίνας με γενική αναισθησία.

 «Όπως συνέβη όταν ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους υποβλήθηκε στην ίδια ιατρική  διαδικασία το 2002 και το 2007, και με βάση το Σύνταγμα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα μεταβιβάσει την εξουσία στην Αντιπρόεδρο για σύντομο χρονικό διάστημα που θα είναι σε αναισθησία.Η Αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα εργάζεται από το γραφείο της στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου , στη διάρκεια της εξέτασης

Όπως προβλέπει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ο Joe Biden μεταβίβασέ τις εξουσίες αλλά και τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων της χώρας στην αντιπρόεδρο.


«Όπως είχε γίνει και όταν ο πρόεδρος Τζορτζ Γ. Μπους υποβλήθηκε στην ίδια επέμβαση το 2002 και το 2007, και σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα, ο πρόεδρος Μπάιντεν θα μεταβιβάσει τις εξουσίες του στην αντιπρόεδρο για μια σύντομη περίοδο, ενώ θα βρίσκεται υπό αναισθησία»

Ανακοίνωση λευκού οίκου


(AP Photo/Wayne Partlow)

Main Photo, AP Photo/Patrick Semansky

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *