Μοιράσου το Άρθρο

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής Καλλιτεχνών Graffiti στο 21ο και 109o Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, τα οποία συστεγάζονται, με θέμα, “παιδεία-αθλητισμός-φιλία-αλληλεγγύη”.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

168
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων Θεσσαλονίκης, προσκαλούν καλλιτέχνες-street artists- να συμμετέχουν στη δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου που στεγάζει τα δύο σχολεία.

flatmate.gr@gmail.com

Η ανοικτή πρόσκληση αφορά σε εθελοντές καλλιτέχνες – street artists- που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να μετατρέψουν σε έργα τέχνης εξωτερικές επιφάνειες του σχολείου μας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους με ένα ή δύο σκίτσα με θέμα σχετικό με την θεματολογία στις διεύθυνσεις:

 109syllogos@gmail.com  

dim21manavi.syllogos@yahoo.com

Πληροφορίες: στο τηλ.6942902878. 

Κάθε street artist μπορεί να υποβάλλει περισσότερες από μία προτάσεις και το τελικό έργο στο τοίχο δεν μπορεί να έχει σημαντική απόκλιση από την πρόταση που θα έχει υποβληθεί.Οι καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές και υλικά, που θα είναι κατάλληλα και ανθεκτικά για εξωτερικούς χώρους.Τα υλικά θα χορηγηθούν από εμάς.

Με εκτίμηση

Τζάμπαζακη Ζαχαρούλα

Γραμματέας συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

 109 Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης

( κεντρική φώτο είναι δείγμα από graffiti στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων)

Από MacedoniaNET