Μοιράσου το Άρθρο
Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο νησί της Ιού μετά την αναστάτωση που προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος δυο παιδιών ηλικίας 18 ετών από την Ιρλανδία.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

230
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Πάρα πολύ ιρλανδοί φεύγουν από το νησί η ακυρώνουν τις διακοπές τους σε αυτό ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο δύο συντοπιτών τους πριν λίγες μέρες . Οι έρευνες της αστυνομίας αυτή τη στιγμή είναι πάνω στην ποιότητα των ποτών που σερβίρονται στο νησί.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής καθώς ο ιρλανδός Άντριου Ο’ Ντόνελ βρέθηκε νεκρός μέσα σε ρεμα ενω ο φίλος του Μαξ Γουόλ, που οποίος έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα, κατέρρευσε ξαφνικά, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα για τον συμμαθητή του.

Η Daily Mail κανει αναφορά στα ποτά-«μπόμπες» που Απ’ ότι φαίνεται κατανάλωσαν οι ιρλανδοί καθώς οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα πάνω σε αυτό. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας η Κωσταντίνα Δήμογλίδου ανέφερε σχετικά

«Αν και τα τραύματα, του ενός εκ των δύο 18χρονων, στον αυχένα και στο κεφάλι δείχνουν πως σκόνταψε και έπεσε, ωστόσο, οι έρευνες δεν περιορίζονται εκεί. Εξετάζομαι και το ενδεχόμενο εγκληματικής αμέλειας.Τα ποτά που κατανάλωσε ο 18χρονος, αλλά και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν αλλοιωθεί, οδηγώντας τον στην κατάσταση που ήταν όταν έφυγε από το μπαρ με τα πόδια για να πάει στο κατάλυμά του».

Στο ίδιο μέσο αναφέρθηκε και ο υπουργός εξωτερικών της Ιρλανδίας Μιχόλ Μάρτιν λέγοντας ότι :

«Είναι συγκλονιστικό και η πιο τραυματική είδηση που θα μπορούσε να ακούσει οποιοσδήποτε γονέας. Είναι ο εφιάλτης κάθε γονέα. Πολλοί από τους γιους και τις κόρες μας πηγαίνουν στο εξωτερικό μετά τις σχολικές εξετάσεις. Προφανώς, πολλοί από τους φίλους τους βρίσκονται ακόμη στην Ίο και είναι μια πολύ-πολύ δύσκολη στιγμή γι’ αυτούς τώρα. Τους ζητάμε απλώς να προσέχουν ο ένας τον άλλον τις επόμενες ημέρες και το δύσκολο διάστημα που έρχεται».

Από MacedoniaNET