Μοιράσου το Άρθρο

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στην Ινδία όταν οι γονείς Sanjeev και Sadhana Prasad πήγαν τον γιο τους στο δικαστήριο Ζητώντας ή να τους κάνει ένα εγγόνι ή αλλιώς να τους αποζημιώσει οικονομικά.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Οι γονείς του λοιπόν ζητάνε μέσα σε ένα χρόνο να έχουν αποκτήσει εγγονή αλλιώς αξιώνουν από το γιο τους 650.000 $. Όπως αναφέρουν στην ενλόγω δικογραφία κουράστηκαν πάρα πολύ από την προσπάθεια που έκανα συγκεντρώσουν αυτά τα χρήματα με στόχο την εκπαίδευση του αλλά και για τα έξοδα του πολυτελούς γάμου που έκανε.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

«Ο γιος μας είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, παρ’ όλα αυτά δεν έχει ακόμα κανένα πλάνο να αποκτήσει παιδί” αναφέρεται στην αίτηση που κατέθεσαν στο δικαστήριο οι Prasad. Πρόσθεσαν πως “τουλάχιστον, αν είχαμε ένα εγγόνι να περνάμε την ώρα μας μαζί του, ο πόνος μας θα είχε γίνει ανεκτός».

.

Οι γονείς έχουνε βάλει μέσα στην δικογραφία όλα τα έξοδα που έκαναν ώστε να σπουδάσει πιλότος, Αλλά και τα έξοδα για μία υπερπολυτελείς γαμήλια δεξίωση σε πεντάστερο ξενοδοχείο με πολυτελές αυτοκίνητο Ως δώρο γάμου αλλά και το πανάκριβο γαμήλιο ταξίδι που του χάρισαν.

.

“Τον σπουδάσαμε πιλότο στις Ηνωμένες Πολιτείες και το μόνο που κατάφερε είναι να είναι άνεργος, όταν επέστρεψε στην Ινδία. Πήραμε επίσης, δάνειο για να χτίσουμε το σπίτι μας και τώρα περνάμε πολλές οικονομικές δυσκολίες. Εν τω μεταξύ, ψυχολογικά είμαστε αρκετά διαταραγμένοι, γιατί ζούμε μόνοι”.

.

Από MacedoniaNET