Μοιράσου το Άρθρο

Οι πύραυλοι  Kh-47M2 Kinzhal Είναι ένα όπλο το οποίο παρουσίασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν το 2018. Ειναι ένα από τα έξι όπλα «επόμενης γενιάς» που έχει στο οπλοστάσιο της η Ρωσία. Η συγκεκριμένη πύραυλοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναχαιτιστούν λόγω τροχιάς πτήσης και ελιγμών που μπορούν να κάνουν.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Η ρωσική πλευρά επιβεβαίωσε χτύπημα από πύραυλος Kh-47M2 Kinzhal σε αποθήκη πυρομαχικών και πυραύλων για αεροσκάφη καταστρέφοντας παράλληλα τρία συστήματα αεράμυνας S-300.

.

Παράλληλα υπήρξε Ρωσικό χτύπημα στο στρατόπεδο στην περιοχή Μικολάεφ. Δύο πύραυλοι χτύπησαν την Παρασκευή στρατώνες, στους οποίους είχαν πάει και πολίτες για να εκπαιδευτούν.Πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 80 νεκρούς.

.

.

Οι Kinzhal έχουν εμβέλεια 1.500-2.000 χλμ με πυρηνικό ή συμβατικό ωφέλιμο φορτίο 480 κιλά. Το μήκος τους είναι 8 μέτρα, η διάμετρος ένα ενό το βάρος κατά την εκτόξευση φτάνει τα 4.300 κιλά. Μετά την εκτόξευση, το Kinzhal επιταχύνει γρήγορα στα 4 Mach και μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 10 Mach (12.350 km/h), Αναφέρει σε δημόσιες μάτι ιταλική Repubblica.

.

.

https://youtu.be/s_IqhrlV-5w

.

Από MacedoniaNET