Μοιράσου το Άρθρο

Πρόκειται για νέα πλατφόρμα online παραγγελιών. Η οποία με ανακοίνωση της προχωράει σε συμβάσεις αορίστου χρόνου με τους διανομής που δουλεύουν για αυτήν.

Ξεκίνησε σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία, η Rocket,και μπήκε στην ελληνική αγορά τον Ιούλιο του 2021. Όσο περνάει ο καιρός πολλές περιοχές της Αθήνας Αρχίζουν και την επιλέγουν με καταστήματα να μπαίνουν στην πλατφόρμα.

Η Rocket υποστηρίζει πως επενδύει στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέροντας όλα τα «προνόμια που εγγυώνται μια σύγχρονη εργασιακή εμπειρία», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία μας στην Ελλάδα μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να δούμε την κοινότητά της Rocket να μεγαλώνει και να ανθίζει. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα σε νέες προσλήψεις και όπως είναι λογικό θα αυξήσει τον στόλο διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της επιχείρησης. Ως μισθωτοί της Rocket, οι διανομείς φυσικά θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πλήρη προνόμια και δικαιώματα, ασφαλιστική κάλυψη κ.ο.κ.”, Ειπε ο Νίκος Χατζηδάκης, Regional Expansion Manager.

Η Rocket σκοπεύει να αυξήσει τοπικά το εργατικό της δυναμικό. Σκοπός της εταιρίας είναι οι 500 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του 2021.

Πληροφορίες: Capital.gr

Από MacedoniaNET