Γιαννακόπουλος: Γιγάντια επένδυση στην Λούτσα Πάργας

Μοιράσου το Άρθρο

Έπεσαν οι υπογραφές για μια νέα σελίδα στην τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου στην περιοχή της Λούτσας Πάργας. Δημιουργούνται δεκάδες νέες θέσεις εργασίας με το 50% να προέρχεται από την περιοχή.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ο Δήμος Πάργας είχε προχωρήσει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για την παραχώρηση της έκτασης, το διεκδίκησαν 13 συμμετέχοντες στην διαγωνιστική διαδικασία και τελικώς κατοχυρώθηκε στον Όμιλο Γιαννακόπουλου με ανάδοχο την Black Delta Entertainment Services SA

.

Υπογράφηκε η οριστική σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά και του διευθύνοντα συμβούλου της Black Delta Entertainment Services SA, Εταιρεία συμφερόντων Γιανακόπουλου. Το ακίνητο έχει έκταση 40.172,24 τ.μ. στη θέση «Κλιμάτι» Λούτσας (πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ) και το ετήσιο ενοίκιο έκλεισε στα 330.000 € με δεσμεύσει για αξιοποιήσει του χώρου για τα επόμενα 40 χρόνια.

.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την τελική υπογραφή των συμβάσεων. Περιμένουμε πλέον οι στόχοι να εκπληρωθούν και η τοπική κοινωνία να έχει σημαντικά οφέλη από μία τόσο μεγάλη επένδυση. Ο Δήμος μας είχε θέσει ως στόχο την αξιοποίηση της έκτασης αυτής και πιστεύουμε ότι η επένδυση που θα γίνει θα αφήσει το αποτύπωμά της στον τουριστικό τομέα της Ηπείρου»

Νίκος Ζαχαρίας, δήμαρχος Πάργας στο Epriuspost

.

Η πανέμορφη περιοχή ενδείκνυται για μία υπέρ σύγχρονη τουριστική εγκατάσταση . Ήδη μηχανικοί και αρχιτέκτονες έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ώστε σύντομα να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο.

.

.

H Black Delta Entertainment Services SA δραστηριοποιείται, πάντως, ανάμεσα σε άλλα στους τομείς της εστίασης, της τουριστικής ανάπτυξης, των ξενοδοχειακών επενδύσεων και της δημιουργίας και εκμετάλλευσης πάρκων αναψυχής. 

.

.


Covid-19 Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αυστραλία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Κίνα Καναδάς Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Πατέρας Αντώνιος Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Τέμπη Τέμπη 2023 Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος Τουρκία Υγειονομικοί ελλαδα πέραμα

.

Σχετικά άρθρα