Μοιράσου το Άρθρο

Στην εκπομπή του Mega «Mega Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τόνισε την θερμή υποδοχή που δέχεται στις λαϊκές αγορές, με τον κόσμο να τον ευχαριστήσει για το έργο της κυβέρνησης και του ίδιου.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Οπως ανέφερε ο λόγος της αποθέωσης και της αγάπης του κόσμου είναι ο νόμος που είχε καταθέσει για τις λαϊκές που εξαιτίας του κρατήθηκαν όρθιες. Ο ίδιος πρότεινε στους πολίτες να προτιμούν τις λαϊκές αγορές το οποίο έμμεσα θα είναι και ένας μοχλός πίεσης στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ.

.

«Είμαστε στην καλύτερη τουριστική μας χρονιά όλων των εποχών. Είναι όλα 100% γεμάτα. Όταν κάτι έχει μεγάλη ζήτηση αυξάνεται και η τιμή. Αυτό θα συνέβαινε και χωρίς τον πόλεμο. Δουλεύουμε, μαζεύουμε τα χρήματα για να έχουμε πλεόνασμα και να πάρουμε μέτρα όταν είναι αναγκαία».

.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην αρχή του βίντεο, με την συγκεκριμένη αναφορά στο 12ο λεπτό το βίντεο.

.

https://youtu.be/7tlySjzhEZs

.

Όσον αφορά το βασικό ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, στους κυβερνητικούς κύκλους σχετικά με την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ο Άδωνις Γεωργιάδης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο.

.

 «Δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον τρίτο χρόνο της θητείας της και μπαίνει στην τέταρτη. Οι εκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2023.

.

Αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία».

Από MacedoniaNET