Μοιράσου το Άρθρο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος βρέθηκαν για λίγο αντίπαλοι στο κλειστό γυμναστήριο εντός του πάρκου Γουδή με στόχο την Αγάπη προς τους συνανθρώπους μας.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο Humanity Greece, με την κίνηση αυτή στήριξε και ενίσχυσε 1.500 ευάλωτες οικογένειες ενώ παράλληλα και για τι διάστημα 12 Δεκεμβρίου 2022 έως και 20 Δεκεμβρίου 2022 είχαν τοποθετηθεί ειδικά κουτιά στις Κεντρικές Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αθήνας με σκοπό την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην δράση ήταν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, η Humanity Greece και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων.

.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη Σοφία, ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Κεφαλογιάννης Ιωάννης (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων),ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Μελάς Ιωάννης (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων), ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Κυρανάκης Κωνσταντίνος (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων), ο Βουλευτής Ν.Δ. Μεσσηνίας κ. Χρυσομάλλης Μιλτιάδης, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη Ν.Δ. κα Γκελεστάθη Ιωάννα, ο Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Βέλλιος Ανδρέας, ο  Πρόεδρος ΕΝ.ΑΞΙ.Α. κ. Νικολάου Κανέλλος,  ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Θώδας Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου Δήμου Αθηναίων κ. Τεντόμας Χρήστος, ο Αναπληρωτής Δημάρχος Δήμου Ζωγράφου κ. Μετικαρίδης Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Δημόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Ζωγράφου κ. Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο Υπαρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Γεώργιος, ο  Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος, ο Διοικητής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Α/Δ΄ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  Δημήτριος, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης Α/Δ’ κ. ΣΓΟΥΡΔΟΣ Αντώνιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθηνών κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος και ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Κοκκαλάκης Αθανάσιος (συμμετείχε ως παίκτης με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος).

.

Δρακόπουλος Ιωάννης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στην ιδρύτρια του Humanity Greece κα Παράσχου Γεωργία από αντιπροσωπεία των Ενώσεών μας.

.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δήμο Ζωγράφου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου που πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ.

.

Ως Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συναδέλφους-μέλη μας για την συγκινητική ανταπόκριση που επέδειξαν, τιμώντας τον όρκο τους και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το φιλότιμο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Έλληνα Αστυνομικού είτε αφορά το υπηρεσιακό είτε το ανθρωπιστικό σκέλος του λειτουργήματός του είναι ανεξάντλητο.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών Ο Πρόεδρος Πάκος ΔημοσθένηςΓενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

.

.

Πηγή: easya.gr

Από MacedoniaNET