Μοιράσου το Άρθρο

Χρυσή συγκομιδή μεταλλίων έκανε η Ελληνική Αποστολή στη γενική κατάταξη και την κατάταξη των αγοριών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων που διεξήχθη στη Μάλτα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet



2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Κάθε φέτος και καλύτερα για την Ελληνική αποστολή που κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ των 7 μεταλλίων που κατέκτησε πέρυσι στην Εσθονία. Όλα δείχνουν ότι το Ελληνικό Ταε Κβο Ντο πατάει σε γερές βάσεις με αθλητές και προπονητές που θα πρωταγωνιστουν πλέον σε κάθε διοργάνωση.

.

.

Η Ελληνική αποστολή στην Μάλτα σε τέσσερις Αγωνιστικές μέρες κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια, δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και πέντε χάλκινα.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Σε μια εντυπωσιακή αγωνιστική ημέρα,  το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό πανηγύρισε δύο χρυσά μετάλλια, ισάριθμα ασημένια και ένα χάλκινο. Το… μενού της ημέρας περιελάμβανε μεταξύ άλλων: έναν ελληνικό εμφύλιο, έναν αθλητή που έκανε back to back στα μετάλλια αλλά και έναν απολογισμό μεταλλίων -και ειδικά χρυσών- που φέρνει την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!

.

Ο Αριστείδης Ψαρρός, μετά το χάλκινο που κατέκτησε πέρυσι στην Εσθονία, εφέτος βρέθηκε στην κορυφή των -49 κιλών. Ο τελικός της κατηγορίας εξελίχθηκε σε ελληνικό εμφύλιο αφού αντίπαλος του Ψαρρού ήταν ο Θωμάς Μελετίου, ο οποίος κατέκτησε και το ένα από τα δύο ασημένια μετάλλια. Το έτερο χρυσό μετάλλιο της ημέρας κατέληξε στον Φοίβο Κίσκυρα, ο οποίος πρώτευσε στα -61 κιλά, ενώ δεύτερος στα +65 κιλά ήταν ο Ιωάννης Αντωνιάδης.  Ο τελευταίος μάλιστα, λίγο έλειψε στον τελικό να αντιμετωπίσει έναν ακόμη Έλληνα, τον Φώτιο Δόμπα, έμεινε ωστόσο εκτός διεκδίκησης χρυσού, αλλά με καπαρωμένη μια θέση στο βάθρο των νικητών.

.

Ο Ψαρρός, αν και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τον γύρο των 32 στα -49 κιλά, στον τελικό νίκησε 5-2, 15-2 τον Μελετίου. Είχε προηγηθεί στα ημιτελικά η νίκη επί του Νο-1 στο ταμπλό, του Ιταλού Παστόρε με 12-1, 4-5, 9-6, ενώ αντίστοιχα ο Μελετίου είχε επικρατήσει του Νο-3 στο ταμπλό, του Βέλγου Σκίκερ με 15-8, 11-11.

.

Τον… Λεβαντόφσκι του ταεκβοντό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Κίσκυρας στον τελικό των -61κ. και τα κατάφερε περίφημα, έστω κι αν πήρε τη νίκη με 1-0 σετ, αφού στο δεύτερο ο αντίπαλός του υποχρεώθηκε να σταματήσει λόγω τραυματισμού. Στην βαριά κατηγορία, τα +65 κιλά, ο Ιωάννης Αντωνιάδης έχασε στις λεπτομέρειες (5-4, 1-2, 6-5) το χρυσό μετάλλιο από το Νο-1 του ταμπλό, τον Βόσνιο Σερεμέτ, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφήσει εκτός τελικού (αλλά όχι και χωρίς μετάλλιο) τον «χάλκινο» Φώτιο Δόμπα με σκορ 1-1, 5-3.

Επίσης κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, ο Ευάγγελος Πάντος ήταν 5ος στα -33 κιλά, όπως και ο Δημήτριος Τριανταφυλλάκης στα -41 κιλά».

Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντό

.

Προπονητές της εθνικής ομάδας οι Κυριάκος Παρασίδης, Τζένη Σκεπετάρη και Απόστολος Ιακωβάκης και αρχηγός αποστολής ο Σήφης Μακρυνάκης.

.

Από MacedoniaNET