Μοιράσου το Άρθρο

Έτοιμη η Εθνική Ομάδα Beach Soccer των Ανδρών, ξεκινάει σήμερα με τον πρώτο αγώνα στο Κισινάου της Μολδαβίας για την Division B της Euro Beach Soccer League, την επίσημη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Στη διοργάνωση συμμετέχουν 12 ομάδες, χωρισμένες σε τρεις ομίλους. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες και η καλύτερη δεύτερη και των τριών ομίλων θα αγωνιστούν για τις θέσεις 1 έως 4 και οι υπόλοιπες για τις θέσεις 5 έως 12.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.



Το πρόγραμμα της Εθνικής:

27/07/2022: Γεωργία-Ελλάδα
28/07/2022: Ελλάδα-Νορβηγία
29/07/2022: Ελλάδα-Καζακστάν

Τα play off για τις θέσεις 5-12 και οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 30/07. Οι “τελικοί” αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-12, ο “μικρός τελικός’ και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 31/07.



Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα προβιβαστούν στη Division A, ενώ η πρώτη θα πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Κρακοβία της Πολωνίας.

.

.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Σοϊλεμές δήλωσε για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση:

.


«Είμαστε σε έναν από τους τρεις ομίλους της διοργάνωσης που δίνουν πρόκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή Λίγκα. Ο στόχος είναι η πρωτιά στον όμιλο, καθώς οι τρεις πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος των τριών ομίλων προκρίνονται στην ελίτ της Ευρώπης. Για εμάς δεν μπορεί να υπάρξει άλλος στόχος πέρα από αυτόν. Ιδανικά θέλουμε τρεις νίκες με Γεωργία, Νορβηγία και Καζακστάν στις επόμενες τρεις μέρες κάνοντας την αρχή στον αγώνα με τη Γεωργία.

.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, κυρίως από μη προβλέψιμους παράγοντες, οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους»

.

Πηγη: Epo.gr

.


Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 Βόλος ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Εμπρησμός Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης Τέμπη Τέμπη 2023 Τουρκία

.

Από MacedoniaNET