Μοιράσου το Άρθρο

Η Εθνική εφήβων στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Μανίσα της Τουρκίας Επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Σερβίας.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ενας μεγάλος θρίαμβος για την Ελληνική αποστολή καθώς είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χωρα μας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων. Επιπλέον για την Ελληνική υδατοσφαίριση έχει μεγ;λη σημασία καθώς είναι το πρώτο χρυσό σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση που πρωταγωνίστησε φέτος το καλοκαιρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ελληνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον τελικό και επικράτησε με 9-8 της Σερβίας. Οι ομάδα μας αιφνιδίαςε το Σέρβους και έκανε ένα σερί 6-0!Τελικα το πρώτο ημίχρονο έληξε 6-1 υπέρ της εθνικής Ελλάδας. Στην συνεχεια οι Σέρβοι κατάφεραν να μειώσουν σε 6-4 & 7-5. Οι Ελληνική ομάδα απάντησε και πηγε στο 9-5. Τελος οι Σέρβοι μείωσαν σε 9-8 και απείλησαν με ισοφάριση αλλ κρατήσαμε και σηκώσαμε το τρόπαιο. 

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ 9-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 1-4, 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς, Μπέλεσης, Μαραγκουδάκης, Μαυριόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Ντίμκοβιτς, Μποντίρογκα, Νοβάκοβιτς 1, Ιτσίτοβιτς, Σπάσοβιτς, Γκλάντοβιτς 3, Λάζιτς, Κόγιτς, Αντάμοβτς 2, Μπόσκοβιτς 1, Κρίστιτς 1, Ντίμιτς, Σάβιτς.

.

Στον ημιτελικό η ελληνική αποστολή κέρδισε την αντίστοιχη της Ισπανίας

https://youtu.be/JHMQ8ydUZig

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από MacedoniaNET