Μοιράσου το Άρθρο

Η ιστορία εξελίχθηκε στην Κρήτη. Όταν ένας άντρας ύστερα από 10 χρόνια επέστρεψε 40 ευρώ στον μπάρμαν ενός καταστήματος εστίασης.

Τον λόγο τον εξηγούσε σε μία επιστολή στην οποία είχε τυλίξει το ποσό των 40 ευρώ. Έτσι μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια επισκέφτηκε το μαγαζί και του έδωσε τα χρήματα μαζί με την επιστολή. Τα 40 ευρώ ήταν από λάθος ρέστα που του είχε δώσει ο μπάρμαν αλλά τα είχε κρατήσει γιατί βρισκόταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση εκείνη την περίοδο.

Την επιστολή του Αριστοτέλη, την δημοσίευσε το zarpanews.gr.

«Ονομάζομαι Αριστοτελης, δεν γνωριζόμαστε .

Πριν κάποια χρόνια, 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μια κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου.

Αφού ήπιαμε cocktails ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ.

Τα έδωσα στον Bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, με των 50 ευρώ και μου έδωσε ρέστα 40 ευρώ. Εγώ, τα πήρα .

Κάποια στιγμή ξεπετάχτηκε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό μου και επειδή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που έχω πάρει κάτι που δεν μου ανήκει, είτε χρήματα, είτε αντικείμενο, επιθυμώ να το διορθώσω.»

Η επιστολή του Αριστοτέλη συγκίνησε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος και την μοιράστηκαν  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Από MacedoniaNET