Μοιράσου το Άρθρο

Απίστευτη ιστορία Όταν ένας άντρας εμβολιάστηκε 10 φορές σε μια μερα! Και όμως κάθε φορά παρίστανε κάποιον άλλο και έκανε και άλλη δόση!

.

Στήριξε το MacedoniaNET με ένα Subscribe στο YouTube

Το γεγονός έγινε στην Νέα Ζηλανδία και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για το πώς ο άνδρας κατάφερε να ξεγελάσει τους αρμόδιους και να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλων ανθρώπων.

.

Δηλώσεις έκανε σχετικά ο Άστριντ Κοορνιφ. Ο διευθυντής της ομάδας επιχειρήσεων για το εμβόλιο και το πρόγραμμα ανοσοποίησης Covid-19 στη Νέα Ζηλανδία, ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας της χώρας γνώριζε το ζήτημα και ξεκίνησε έρευνα.

.

«Ανησυχούμε πολύ για αυτήν την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το να υπό κλέψουμε την ταυτότητα ενός άλλου ατόμου και να λάβουμε ιατρική περίθαλψη είναι επικίνδυνο.

Αυτό θέτει σε κίνδυνο το άτομο που λαμβάνει εμβολιασμό με αλλη ταυτότητα αλλά και το άτομο του οποίου το ιστορικό υγείας δείχνει ότι έχει εμβολιαστεί ενώ δεν το έχει κάνει.”

Άστριντ Κοορνιφ – New Zealand Herald.

.

Η εμβολιολόγος του Πανεπιστημίου του Ώκλαντ, Helen Petousis-Harris, είπε στο Stuff ότι οι μελέτες δεν κάλυπταν τόσες υπερβολικές δόσεις, επομένως ήταν δύσκολο να προβλεφθεί τι θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον που έκανε 10 εμβόλια σε μία μόνο ημέρα.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *