Μοιράσου το Άρθρο

Οργισμένη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για την απομάκρυνση των χριστιανικών εικόνων από τα δωμάτια νοσηλείας του στα νοσοκομεία.

Ο Άκης Τσελέντης ο διευθυντής του γεωδυναμικού Ινστιτούτου έκανε σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αφορμή ήταν η αφαίρεση των χριστιανικών εικόνων από τα νοσοκομεία της χώρας. Το παρατηρησε όταν νοσηλεύτηκε η μητέρα του.

«Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Μωαμεθανιστάν» είπε και πρόσθεσε « ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό»

Η ανάρτηση του:

«Αἰδώς Ἀργεῖοι. Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα; Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δεν συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου, αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν: Ανωθεν εντολή, για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους.

Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξαναμπούν. Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Ελληνες θα πολεμήσουμε, αν χρειαστεί, και μόνο εμείς.

Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός, όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται. Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές, μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ.

Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες, απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί. (**) Ενημερώθηκε αρμοδίως ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που πρέπει (αν τον αφήσουν…)»

https://m.facebook.com/Prof.Akis.Tselentis/posts/4453864881346300

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *