Μοιράσου το Άρθρο

Ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δημήτρης Βίτσας, παραλίγο να γίνει το δεύτερο θύμα ξυλοδαρμού σε πορεια διαμαρτυρίας για τα Τέμπη που συμμετείχε.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν έχει περάσει από τη στιγμή του ξυλοδαρμού του πρώην βουλευτή ΣυΡιζΑ και γενικού γραμματέα του μέρα 25 Γιάνη Βαρουφάκη και παραλίγο να πέσει θύμα ξυλοδαρμού ο Δημήτρης Βίτσας. Ο Πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣυΡιζΑ συμμετείχε σε πορεία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών στο Ίλιον.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Ξαφνικα 4-5 άτομα κινήθηκαν με έντονες απειλητικές διαθέσεις εναντίον του. Ο Πρώην υπουργός και βουλευτής κυριολεκτικά την γλίτωσα στο τσακ με την παρέμβαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιων από τους διαδηλωτές που μπήκαν μπροστά.Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα των αναρχικών να απωθηθεί γλιτώνοντας τα χειρότερα για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη»

.

Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού»

.

Έκτακτη ενημέρωση από Ίλιον

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως «διαδηλωτή» (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού

.

Σε σχόλιό του στο Twitter και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης.

.

«Χτες το βράδυ τραμπούκοι χτύπησαν και τραυμάτισαν τον Γενικό Γραμματέα του Μέρα 25 Γιάνη Βαρουφάκη, σήμερα το μεσημέρι χτύπησαν τον Δημήτρη Βίτσα στο Ίλιον. Καμία ανοχή στους τραμπούκους και στις τραμπούκικες συμπεριφορές. Τείχος Δημοκρατίας απέναντι στις φασιστικές συμπεριφορές!»

.

.

Από MacedoniaNET