Μοιράσου το Άρθρο

Πριν από λίγο χτυπήθηκε καταστράφηκε ολοσχερώς η αποθήκη που φυλασσόταν τα πυρομαχικά και οπλικά συστήματα που είχε στείλει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ουκρανία.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από τους Ρώσους.οι Ρώσοι παρακολουθούσαν στενά το μέρος που οι Ουκρανοί είχαν επιλέξει να φυλάνε τον στρατιωτικό εξοπλισμό που είχανε δεχτεί, οι πληροφορίες λένε ότι ανάμεσά τους ήταν και τα Ελληνικά οπλικά συστήματα που είχε στείλει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ως υποστήριξη.

.

Η πλευρά των Ρώσων είχε προειδοποιήσει λίγες μέρες πριν: «Θα κτυπήσουμε την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες χώρες στο ουκρανικό καθεστώς» και έγινε πράξη

..

Ήταν το ηθικά σωστό και εθνικά επιβεβλημένο. Πράξαμε το σωστό όπως η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών.

.

Η ΕΕ αποφάσισε να παράσχει αμυντικό υλικό. Με ποιο ηθικό ανάστημα θα ζητούσαμε ανάλογη συνδρομή αν βρισκόμασταν σε ανάλογη κατάσταση. Είχαμε ένα λόγο να συνταχθούμε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Σε αυτή την εποχή λογικές αναθεωρητισμού, επιχειρηματολογίες περί αποστρατικοποίησης δεν έχουν θέση.

.

Οι αποφάσεις αυτές είναι επιπέδου πρωθυπουργού. Δεν διαβουλεύομαι. Με εξαίρεση το ΚΙΝΑΛ όλοι οι άλλοι ήταν στο ναι μεν αλλά. Έγινε συζήτηση στη βουλή. Δεν πιστεύω στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών. Είναι μια συζήτηση, η οποία έτσι όπως είναι οργανωμένη, δεν προσφέρει κάτι»

Κυριάκος Μητσοτάκης στον ALPHA TV πριν λίγες μέρες

.

Αποτέλεσμα, στρατιωτικός εξοπλισμός της Ελλάδος που έχει στοιχίσει στους Έλληνες φορολογούμενος πολλά εκατομμύρια να εξαπλωθεί. Παράλληλα ο συγκεκριμένος εξοπλισμός λείπει από την άμυνα της χώρας, καθιστώντας μας περισσότερο ευάλωτους αυτή τη στιγμή.

Από MacedoniaNET