Μοιράσου το Άρθρο

Ένας από τους αθλητές που μας έκανε πάντα υπερήφανος. Σοβαρός Μετρημένος με αγάπη για την πατρίδα. Ανυψώνει πάντα ψηλά την ελληνική σημαία στον αθλητικό χώρο αλλά και στην καθημερινότητα του με το ήθος του.


Ο γνωστός σε όλους μας «Iron Mike» , με τις χιλιάδες διακρίσεις τους φανατικούς θαυμαστές και τον σεβασμό απ όλους τους χώρους του αθλητισμού. Ο Μιχάλης είναι κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων. Έχει παίξει συνολικά 180 αγώνες με 158 νίκες , οι 87 με νικ αουτ. Γεννηθείς το 1980, ποντιακής καταγωγής.


Ξεκίνησε την διαδρομή του στον αθλητισμό με κλασική γυμναστική. Μετέπειτα karate shotokan, muai thaï και Kick Boxing. Κατέκτησε το πρωτάθλημα kick boxing κατηγορία junior. Στα 16 του κατάφερε να πετύχει 48 Knockouts σε 60 αγώνες, Επίτευγμα που του προτάθηκε μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.Ίσως ο καλύτερος αγώνας του IronMike

Το 2010 στην Ιαπωνία κατέκτησε την 3η Θέση στο K1 MAX. Σε παγκόσμια ψηφοφορία που είχε γίνει από την διοργανώτρια αρχή του Κ1 ο Ζαμπίδης πήρε τον τίτλο του MVP με το εκπληκτικό 42,6%!

📸 Iron Mike Zambidis / Facebook Page

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *