Μοιράσου το Άρθρο

Αναβαθμίζεται δραστικά ο στόλος των πυροσβεστικών ιπτάμενων μέσον της χώρας μας καθώς κλείδωσε για αγορά οκτώ νέων αεροσκαφών.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

269
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Η χώρα μας προχωράει επίσημα σε παραγγελία των » νέων υπερσύγχρονων Canadair DHC-515. Με ταχύτατες διαδικασίες, εξασφαλίσαμε συνολικά 7 αεροσκάφη αυτού του τύπου θα επιχειρούν μέσα στο 2026, πριν την αντιπυρική περίοδο του 2027.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα σε άρθρο μας στο προσωπικό μας λογαριασμό στο facebook η εταιρεία για να βγάλει καινούργια αεροσκάφη έπρεπε να δεχτεί μια μεγάλη παραγγελία όπως και έγινε . Η ΕΕ έκανε την κίνηση Και παρήγγειλε των αριθμό των αεροσκαφών που χρειαζόταν ώστε να ξεκινήσει η γραμμή παραγωγής. Τα πρώτα αεροσκάφη που θα βγουν από την παραγωγή της De Havilland Canada θα βαφτούν με τα Ελληνικά χρωματα. Η αγορά τους θα γίνει με συγχρηματοδότηση από την ΕΕ.

Με τεράστιες δυνατότητες σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα το DHC-515 μπορεί να γεμίζει τις δεξαμενές του σε 12 δευτερόλεπτα, ενώ με τους turbo-prop κινητήρες του έχει δυνατότητα να επιχειρεί με μεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια σε πλαγιές και άλλα δύσβατα σημεία.

Από MacedoniaNET