Μοιράσου το Άρθρο

Μια αποθήκη τροφίμων που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς κάηκε ολοσχερώς στην πόλη Αλμέλο της Ολλανδίας, παράλληλα με μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών στην περιοχή.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα , μια τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε αργά την Κυριακή κατέστρεψε την εγκατάσταση που προσφέρει τρόφιμα «φιλικά προς το κλίμα» όπως προϊόντα κρέατος φυτικής προέλευσης αλλά και εναλλακτικά γεύματα vegan.

.

Ακόμα δεν είναι ακόμη γνωστό εάν το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα φυσικών αιτιών ή συνδέεται με τις διαμαρτυρίες των αγροτών.

.

https://youtu.be/HIWNtqhrR1s

.

Η εταιρεία PICNIC, η οποία βασίζεται κυρίως σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα για την παράδοση ειδών παντοπωλείου, επεκτείνει με επιτυχία τους στόχους της για επέκταση σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Γερμανίας.

.

Την περασμένη εβδομάδα, αγρότες βγήκαν στους δρόμους ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για μείωση του ζωικού κεφαλαίου της χώρας σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της γεωργικής ρύπανσης.

.

.

Πέρυσι, ο Michiel Muller, ο 57χρονος Διευθύνων Σύμβουλος του Picnic, είχε πει σε ολλανδικό ιστότοπου, ότι τα περισσότερα από τα $604εκ που συγκέντρωσε η εταιρεία Picnic, από επενδυτές για να χρηματοδοτήσει την ευρωπαϊκή επέκτασή της προήλθαν από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

.

Σε ολόκληρο το Twitter, οι φήμες οργιάζουν ότι η πυρκαγιά των picnic στην Ολλανδία ήταν μια επίθεση σε αντίποινα κατά του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι πίεσε πολύ τους νόμους για το κλίμα σε όλο τον κόσμο που κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα βλάψει τη γεωργική βιομηχανία.

.

.

Οι συγκεκριμένες θεωρίες Συνωμοσίας έρχονται Να ενισχυθούν γιατί την χρονική στιγμή της πυρκαγιάς, εκατοντάδες αγρότες με τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους νέους αυστηρούς κανονισμούς της κυβέρνησης.

.

.

Υπάρχουν όμως και αρκετοί που υποστηρίζουν ότι το κατάστημα προσφέρει πολλά χορτοφαγικά προϊόντα και εναλλακτικές λύσεις κρέατος (φυτικής προέλευσης), κάτι που μπορεί να έχει εξοργίσει τους υποστηρικτές των κτηνοτρόφων.

.

Από MacedoniaNET