Μοιράσου το Άρθρο

Δύο αστυνομικοί δέχτηκαν άγρια επίθεση μεσα στην κλούβα από 45χρονο άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές καθώς τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Θεσσαλονίκη , περίπου στις 8 το βράδυ, όταν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εντός της κλούβας, μαζί με έναν μετανάστη δέχτηκαν αγρια επίθεση. Ο άνδρας απο το μπανγκλαντές είχε προσαχθεί λογο πρίν λόγω έλλειψης εγγράφων παραμονής στη χώρα μας και οι αστυνομικοί όπως ορίζει η διαδικασία τον μετέφεραν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

.


qqq

Επικοινώνησε μαζί μας, Μαθε Πως

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος έσπασε το προστατευτικό τζάμι που Υπάρχει μεταξύ των μπροστά και πίσω καθισμάτων και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς στον λαιμό. Πιθανόν ο άντρας χρησιμοποίησε κάποιο θραύσμα από το διαχωριστικό που είχε σπάσει πριν από λίγο ώστε να τους χαρακώσει στον λαιμό.

.

Ήταν πολύ συνεργάσιμος και μας ακολούθησε αμέσως. Αφού τον βάλαμε στην κλούβα, στα πρώτα 200 μέτρα, περίπου στην αερογέφυρα του Κορδελιού, άρχισε να χτυπάει δυνατά το όχημα και έσπασε το τζάμι. Δεν ήταν πλεξιγκλάς.

Μας ράντισε με τα ούρα του. Τα είχε σε ένα μπουκάλι. Ένιωσα να καίγομαι στο μάτι. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι καυστικό υγρό. Ξαφνικά, νιώθω κάτι να με κόβει στον λαιμό. Γύρισα στον συνάδελφο και του είπα ‘φίλε με κόβει’.

Προσπαθούσα με το ένα χέρι να οδηγώ και με το άλλο να τον απωθήσω. Ήταν ανήσυχος και ούρλιαζε, ενώ έκανε απόπειρα να βγει από το παραθυράκι.

Φοβηθήκαμε. Ήθελα να σταματήσω κάπου αλλά ήταν αδύνατον στην αερογέφυρα με τόσα αυτοκίνητα πίσω».

Τα περιστατικά αγνώστου κινδύνου είναι τελικά τα πιο επικίνδυνα, καθώς σε αυτά με υψηλό κίνδυνο, πηγαίνεις προετοιμασμένος»

Ανεφεραν οι Δύο αστυνομικοί που δέχτηκαν την επίθεση

.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό ωφελος, βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση.

.

Από MacedoniaNET