Μοιράσου το Άρθρο

Αρτοποιός, Χρόνια στο χώρο εξερράγη ζωντανά στην τηλεόραση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την ακρίβεια του ψωμιού, δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις για την ακρίβεια στις πρώτες ύλες.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η κυρία Διονυσία Χρήστου επαγγελματίας του κλάδου της αρτοποιίας μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για το  «καλάθι του νοικοκυριού». Οι δημοσιογράφοι θέλησαν να ρωτήσουν αν θα περάσει και σε άλλους κλάδους πλην των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

.

Η κ.Χρήστου, αντεδρασε έντονα προς τους παρουσιαστες της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου και Ντόρα Κουτροκόη λέγοντας : «Κι εμείς τι είμαστε; Το φιλόπτωχο ταμείο; Γνωρίζετε τι σημαίνει αρτοποιείο;».

.

Η επαγγελματίας ανάλυσης τη σκέψη της, με τα πραγματικά δεδομένα για μία μικρή επιχείρηση την περίοδο αυτή και είπε:

.

«Για να ζυμωθεί και να παραχθεί ένα ψωμί χρειάζεται μεγάλο κόστος και κόπος ωρών. Πώς μπορεί να κατέβει η τιμή όταν ανεβαίνουν όλα; Αναλογικά δεν βγαίνει. Θα πρέπει ή να λέμε ψέματα ή να βρούμε υποκατάστατα»

.

Όταν κ. Οικονόμου της ανέφερε σχετικά ότι τα κατεψυγμένα ζυμάρια και τα ψωμιά που πωλούν τα σούπερ μάρκετ ρίχνουν το κόστος ήρθε νέα έκρηξη της αρτοποιού:

.

«Εσείς τρώτε κατεψυγμένο ψωμί; Εγώ ούτε πουλάω, ούτε δίνω στα παιδιά μου. Δεν μπορεί να συγκριθεί το σούπερ μάρκετ με την μικρή επιχείρηση».

.

Δείτε όλο το απόσπασμα:

.

Από MacedoniaNET