Μοιράσου το Άρθρο

Αντίθετος στην επιλογή της Ελληνικής κυβέρνησης στην αποστολή στρατιωτικού υλικού δήλωσε ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου ναυτικο. «Κεραυνούς» Προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που αποφάσισε να πάρουμε αυτήν θέση.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ο αντιναύαρχος Αντωνιάδης μίλησες με κουμπί του Real FM και σχολίασε ανόητη την κίνηση της κυβέρνησης να στείλει καλάσνικοφ στην Ουκρανία . Όπως ανέφερε αυτό είχε σαμ αποτέλεσμα το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών να κάνει λόγο για πλήγμα στην σχέσεις των δύο χωρών.

.

«Η αποστολή στρατιωτικού υλικού, ειδικά τα καλάσνικοφ που στείλαμε, ήταν από περιττή μέχρι ανόητη αφού ούτε τίποτα δώσαμε στους Ουκρανούς, ούτε κερδίσαμε τίποτα ως εθνικό όφελος, και το μόνο που πετύχαμε ήταν να πάρουμε την καταδίκη από τη Ζαχάροβα και τη Ρωσία και να μας στοχοποιήσει ανάμεσα σε όλους τους συμμάχους του ΝΑΤΟ. Καταλαβαίνω γιατί στοχοποιεί ειδικά την Ελλάδα.

.

Γιατί δεν το περιμένανε από εμάς. Δεν περίμεναν να υπερθεματίζουμε σε αντιρωσικές κινήσεις. Την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, η Ελλάδα ήταν στα μετόπισθεν των διαθέσεων των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ποτέ δε θεωρήσαμε ότι μας απειλεί, και ειδικά η Ρωσία» 

.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του πρώην αρχηγό του γενικού επιτελείου ναυτικού που έδωσε στο Real FM :

.

Από MacedoniaNET