Μοιράσου το Άρθρο

Πανικός και σύγχυση προκλήθηκε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν ένας άντρας αραβικής καταγωγής κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι απειλούσε και ούρλιαζε έξω από το κτίριο.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ολα ξεκίνησαν ο φύλακας του κτηρίου εμφανώς τρομοκρατημένος από το θέαμα κάλεσε το «100» Ή ο άντρας της ομάδας που ζητά αμέσως έλαβαν σήμερα από το κέντρο ώστε να μεταβούν στη λεωφόρο Μεσογείων και Κατεχάκη στην Αθήνα που βρίσκεται το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Το σήμα ήτανε για να φορά για τον αλλοδαπό το οποίο κρατούσε μεγάλο μαχαίρι φωνάζει και απειλούσε έξω από το κτίριο .

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Οι δυο «Ζητάδες» έφθασαν άμεσα και όπως αναφέρετε αντίκρισαν έναν άνδρα να κρατάει ένα μεγάλου μεγέθους μαχαίρι και να φωνάζει κατι στα αραβικά.Οι αστυνομικοί δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και με την εκπαίδευση που έχουν κατάφεραν να αφόπλισουν τον άγνωστο άντρα χωρίς κανείς να τραυματιστεί. στην συνέχεια τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

.


Ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Χρήστος Μπαλάσκας Έκανε ανάρτηση σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και πως έδρασαν οι «Ζητάδες» και αποσόβησαν κάθε κίνδυνο.

.


Δευτέρα 19/12/2022. Οι Ζητάδες ξαναχτυπούν. Ώρα 17:15. Ο Ζ-126 με τον Ζ-218 λαμβάνουν σήμα απο το κέντρο, να μεταβούν επι της Λ.Μεσογείων και κατεχάκη στην είσοδο της ΕΡΤ, για άτομο που φέρει όπλο (μαχαίρι). Οι συνάδελφοι σε ένα λεπτό ήταν στο σημείο και πράγματι αντίκρισαν έναν άνδρα Αραβικής καταγωγής να κραδαίνει ένα μαχαίρι μεγάλου μεγέθους και να μιλάει Αραβικά φωνάζοντας. Ο φύλακας ο οποίος είχε καλέσει το 100 ήταν τρομοκρατημένος. Οι άρτια εκπαιδευμένοι Ζητάδες τον αφόπλισαν και χωρίς να ανοίξει μύτη τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο οικείο Α.Τ. 
Ομάδα (Ζ) μια ομάδα που αποτελείται απο λίγους και καλούς!! Μπράβο στους συναδέλφους. Ηθικό ακμαιότατο.

.

.

Από MacedoniaNET