Μοιράσου το Άρθρο

Ο ε.τ. Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος αναλαμβάνει επίσημα την προεδρία του κόμματος «Έλληνες» στην θεση του Η. Κασιδιαρη.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet



2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο ε.τ. Ανώτατος Εισαγγελέας, αναμένεται εκτός απο το να αναλάβει πρόεδρος του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, να το εκπροσωπήσει και νομικά στον Άρειο Πάγο για τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

.

https://youtu.be/9f6dRUMiI2k

.

Τη συμμετοχή του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές της 21ης Μαΐου αναμένεται να κρίνει το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου, στο οποίο υπηρετούν:

.

Πρόεδρος ο Χρήστος Τζανερρίκος, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και δέκα Αρεοπαγίτες, οι:

1) Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη,

2) Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα,

3) Χρήστος Κατσιάνης,

4) Ασημίνα Υφαντή,

5) Κανέλλα Τζαβέλλα-Δημαρά,

6) Στέφανος-Σπυρίδων Πανταζόπουλος,

7) Γεώργιος Παπαγεωργίου,

8) Κορνηλία Πανούτσου,

9) Φώτιος Μουζάκης και

10) Αικατερίνη Χονδρορίζου

.

Εάν ο Άρειος Πάγος αποφασίσει αρνητικά στην συμμετοχή του κόμματος η για τη συμμετοχή Κασιδιάρη, τότε θα υπάρξει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

.

.

Ποιός είναι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Κέρτεζη Καλαβρύτων πριν απο 75 χρόνια. Συνολικα εχει εξι αδέρφια απο φτωχή οικογένεια. Οι τέσσερις αδελφοί έγιναν νομικοί: δικηγόρος, εφέτης, πρωτοδίκης και αντεισαγγελέας (ο Αναστάσιος) Ειναι εγγαμος, χωρίς παιδιά, δρομέας από τα σχολικά του χρόνια ειναιάτρης του αθλητισμού και φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου.

Από MacedoniaNET