Συνεχίζεται η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 19χρονου φίλαθλου του Αρη και κατηγορούμενα 12 άτομα που βρέθηκαν στο συμβάν.
Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας οι 12 νεαροί που δικάζονται ως ύποπτοι για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορούμενου.
.
.
.
.
Όπως ήταν αναμενόμενο η πρόεδρος της έδρας στην έναρξη της ακρόαμα τιμής διαδηκασιας τους ρώτησε αν χτύπησαν τον 19χρονο κατά την διαρκεία της δολοφονικής επίθεσης για να λάβει αρνητική απάντηση καθώς κανείς δεν παραδέχθηκε κάτι.
.
.
«Δεν χτυπήσαμε τον Άλκη »
.
.
Οι κατηγορούμενοι ανέφεραν ότι βρίσκονταν στο περιστατικό τόνισαν ότι λυπούνται για την απώλεια του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά τους αλλά δεν ήταν εκείνοι που έδωσαν τα μοιραία χτυπήματα.
.
.
Κατά την άφιξη των 12 κατηγορουμένων, υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που παρευρίσκεται εκεί, καθώς και συνθήματα.
.
Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αυστραλία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Καναδάς Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Πατέρας Αντώνιος Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Τέμπη Τουρκία Υγειονομικοί
.